Φαντασμαγορική τελετή λήξης και Αυλαία για το 5ο artfools video festival.

Με ελληνικό Διαγωνιστικό και την Τελετή Λήξης Αυλαία για το 5ο Νεανικό Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Λάρισας Με ελληνικό διαγωνιστικό και την Τελετή Λήξης κλείνει το 5ο Νεανικό Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Λάρισας, που διοργανώθηκε από την πολιτιστική ομάδα artfools, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, με τη συνεργασία του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας και τη στήριξη του ΤΕΙ Λάρισας. Ολοκληρώνονται οι προβολές του διαγωνιστικού Ελληνικού και Διεθνούς του 5ου artfools video festival με 16 ελληνικές ταινίες.<!–more–>Οι προβολές θα αρχίσουν στις 16:30 στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας και όπως πάντα η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Αξίζει να σημειωθεί ότι και φέτος αρκετοί δημιουργοί και σχολεία έφτασαν στην πόλη της Λάρισας για να παρακολουθήσουν τις ταινίες τους και όλο το Φεστιβάλ.

 

Θα προβληθούν οι παρακάτω ταινίες : : Engraved Rose Θανάσης Νεοφώτιστος 9:10΄΄ «May 2068» Γιάννης Τσιούμας.7:00΄΄ « ΄Εχε το νου σου στο παιδί» Ευδοξία Οικονομάκη 4:26΄΄ “ Insect” Γωγώ Πετραλή. 5:00΄΄ . « Για πάντα ΝύχτỨΘέμης Κατσιμίχας. 16:00΄΄ « Cast Away». Ευαγγελόπουλος Γεώργιος 3:30 ΄΄ « Η Στέλλα και εγώ» Αμερίσσα Μπάστα 4:30΄΄ « Οι παλιάτσοι» Νάκος Δημήτρης 5:30΄΄ “The Pond” Δημήτρης Αργυρίου. 1:50΄΄ « Αυτός γιατί φοράει κουκούλά;» Τάσος ΓΙαπουτζής 7:59΄΄ “ Identical” Τάσος ΓΙαπουτζής 3:23΄΄ .« Μπλε Καρότσα». Δήμητρα Μπαμπαδήμα 16:15΄΄ Boy Story Αθανάσιος Αγγελόπουλος 17 ΄΄ “ Under stress” Πάρης Πατσουρίδης. 12:54΄΄ .“Largo” Στέργιος Πάσχος 13:00΄΄ “ Love potion” Κατερίνα Πιπέργια διάρκεια 13:43΄΄ Θα ακολουθήσουν όπως κάθε χρόνο ταινίες Λαρισαίων δημιουργών εκτός διαγωνιστικού, (υπολογίζεται γύρω στις 19:30΄΄ το τέλος του διαγωνιστικού). Θα προβληθεί η ταινία του Αποστόλη Σδράλλη « το πέρασμα της Αχερουσίας» 15λεπτά και η ταινία της Νάνσυ Σπετσιώτη «ουκ αν λάβοις» 3 λεπτά. Κάπου εδώ θα κλείσει το διαγωνιστικό μέρος.

Τέσσερις ημέρες προβολών, περίπου 100 ταινίες μικρού μήκους, σεμινάρια, αφιερώματα, master class, καλεσμένοι από το χώρο του κινηματογράφου σφράγισαν με τον καλύτερο τρόπο το Φεστιβάλ. Η τελετή Λήξης και η απονομή των βραβείων με πολλές εκπλήξεις και κινηματογραφική ατμόσφαιρα θα ξεκινήσει στις 20:30 στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ ΄Ακυς Μητσούλης έχει ετοιμάσει ένα γιορταστικό φινάλε, με μουσική, δρώμενα, χορευτικά και stand up. Τα βραβεία θα παρουσιάσουν ο Σκηνοθέτης ΄Ακυς Μητσούλης και η Δήμητρα Μπαράτση , ηθοποιός και δραστήριο μέλος της artfools.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

Post Navigation