Tαξιδέψτε στη Λάρισα για το 6ο Διεθνές Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Λάρισας/artfools

οριζόντιο_nTo 6o Διεθνές Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Λάρισας/artfools, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία του με τα Ξενοδοχεία ΕΛΕΝΑ 28ης Οκτωβρίου 13 & Κούμα, Λάρισα, Τηλέφωνο 2410287641και ΜΕΤΡΟΠΟΛ Διεύθυνση Ρούσβελτ 14, Λάρισα 412 22 Τηλέφωνο:241 053 7161, τα οποία έδωσαν ειδικές τιμές για τους επισκέπτες του Φεστιβάλ.Οι φίλοι δημιουργοί που θέλουν να ταξιδέψουν στη Λάρισα για να παρακολουθήσουν τις ταινίες τους, μπορούν να έρθουν άμεσα σε επαφή μαζί τους και να κλείσουν τις διανυκτερεύσεις τους.

Από την πλευρά μας υποσχόμαστε ότι θα περάσουν ένα ενδιαφέρον κινηματογραφικό τετραήμερο. Το διαγωνιστικό του 6ου Διεθνούς Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Λάρισας, θα διεξαχθεί από 20 μέχρι και 23 Φεβρουαρίου στον Κινηματογράφο Victoria cinemas. Κατά το τετραήμερο και μετά το διαγωνιστικό θα φιλοξενηθούν από το Φεστιβάλ, ο Παντελής Βούλγαρης – Σάββατο -Κυριακή, που είναι και το τιμώμενο πρόσωπο,και θα προβληθούν ταινίες του, ο Αλέξανδρος Αβρανάς,- Παρασκευή – του οποίου θα προβληθεί η βραβευμένη ταινία ««Miss Violence» ο Διαμαντής Καραναστάσης, “ my Blood, ενώ την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου θα φιλοξενηθεί ο σκηνοθέτης Κώστας Καπάκας και θα προβληθούν ταινίες του Pepermind και Uranya ,στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

Post Navigation