7ο Πανελλήνιο Μαθητικό Φεστιβάλ Λάρισας /artfools .

αίτηση μαθητικού

Οροι συμμετοχής 7ου Μαθητικού

Π Ρ Ο Σ ΚΛΗ Σ Η  Σ Υ Μ Μ Ε Τ Ο Χ Η Σ

To Πανελλήνιο μαθητικό Διαγωνιστικό είναι ίσως το πιο ενδιαφέρον και σίγουρα το πιο ελπιδοφόρο κομμάτι του Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Λάρισας/artfools. Κάθε χρόνο όλο και περισσότερα σχολεία συμμετέχουν σ΄αυτό με ταινίες τους, αλλά και μεμονωμένοι μαθητές πειραματίζονται με την κάμερά τους και εκθέτουν στο μαθητικό και όχι μόνο, κοινό, το αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους. Μέσα από τις ταινίες τους οι μαθητές βρίσκουν τον πιο πρόσφορο τρόπο για να μεταφέρουν τη φαντασία τους , την αισθητική τους, τους προβληματισμούς τους , τις αγωνίες τους για το μέλλον. Η ενασχόληση με το γύρισμα μιας ταινίας είναι ευχάριστη και δημιουργική. Φέρνει τους νέους κάθε ηλικίας σε επαφή με τις νέες τεχνολογίες, ενώ μαθαίνουν να λειτουργούν συνεργατικά, καθώς με υπευθυνότητα όλοι συνεισφέρουν στο τελικό αποτέλεσμα
Κάθε διοργάνωση αποτελεί μια μαθητική γιορτή κινηματογράφου. Στο χώρο προβολής συγκεντρώνονται μαθητές /δημιουργοί από όλη την Ελλάδα, γνωρίζουν τη δουλειά των συμμαθητών τους, ανταλλάσσουν απόψεις, προβληματίζονται, συζητούν, διασκεδάζουν, σχεδιάζουν την επόμενη ταινία τους.
. Το μαθητικό Φεστιβάλ/ artfools, είναι από τα πρώτα πανελλαδικά μαθητικά φεστιβάλ κινηματογράφου και σήμερα γνωστό σε όλη την Ελλάδα.

Σ΄αυτή την κινηματογραφική γιορτή σας καλούμε και φέτος να συμμετάσχετε στο 7ο Πανελλήνιο Μαθητικό Φεστιβάλ Λάρισας είτε με μια ταινία σας, είτε παρακολουθώντας τις ταινίες των συμμαθητών σας.

Φιλικά

Η Οργανωτική επιτροπή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation